måndag 3 maj 2010

Trilskande vadmuskel

Roadrunner är lite bekymrad över en kärvande muskel på baksidan av höger ben. Han tror att det började med 33 kilometersrundan förra helgen, vilken renderade en magnifik träningsvärk. Under denna har antagligen den diffusa smärta han idag går omkring med gömt sig och den var ingenting han tog notis om förrän träningsvärken släppt helt.

Den handlar om höger vad och en muskel högt upp på höger sida som stramar till lite när jag går. Framför allt efter att jag suttit still ett tag men när jag rört på mig en stund släpper det helt. Dessutom är den en sena på baksidan av höger knä som ”klickar” lite när jag går, men även detta släpper när jag rört på mig ett tag.

Hursomhelst så gjorde detta att jag inte vågade ge mig ut och springa igår. I kväll tänker jag däremot prova, men planerar att ta det väldigt lugnt. Jag provade några löpsteg hemma på gården igår och det kändes bra.

4 kommentarer:

 1. Ajdå! Jag hoppas verkligen du får "hålla ihop". Det är så tradigt att hamna på bänken för att man gått sönder! Lycka till ikväll!

  SvaraRadera
 2. ta det försiktigt nu! ingen tjurrusning på lördag.

  SvaraRadera
 3. Tjena!
  Läs lite här: http://atletiskhallning.se/?page_id=25
  Det finns mycket annan info om "gubbvader" oxå. Googla!

  För alla vadproblem verkar det vara "exentriska tåhävningar" som gäller...

  SvaraRadera
 4. Hoppas att det går över för dig snart!!!
  Mvh///lina

  SvaraRadera