torsdag 14 januari 2010

Omöjligt att få till MAF-test nr. 2?

Jag trodde att vädret den 11/11 var representativt för svensk vinter. Två plusgrader och barmark är väl vad det brukar vara större delen av vintrarna nu för tiden?

Det verkar då rakt omöjligt för Roadrunner att få till sitt andra MAF-test. En månad efter första testet gick det inte att få till ett andra test eftersom jag hade häcken full med planeringen av en kurs på jobbet. Därefter kom snön och omöjliggjorde ett genomförande av MAF-test nummer två.

Nu har det gått ytterligare en dryg månad utan att det typiskt svenska vintervädret velat infinna sig. Men det är kanske inte hela världen. Min träning står inte och faller med uteblivna MAF-test. Men visst är det lite frustrerande att inte kunna mäta sina framsteg under ordnade former, som ett MAF-test innebär.

Men nåja... det enda jag går miste om är mäta mina månadsvisa framsteg.

Sedan igår betraktar jag mig som återställd efter den lilla förkylning jag ådrog mig i en busskö under förra veckan. Om ett par timmar står jag på löpbandet igen efter sex dagars uppehåll från löpträning. Idag blir det sedvanlig uppjogg 2 kilometer + 60 minuter i MAF-tempo. Antagligen blir det också nerjogg 1, 5 km.

I morgon däremot är jag ledig från jobbet och dessutom ensam hemma större delen av dagen. Utmärkta utsikter för ett långpass med andra ord.

2 kommentarer:

  1. MAF-test kanske ändå ska utföras på löpband :-)

    SvaraRadera
  2. Hoppas du fick till ett bra långpass!!

    SvaraRadera