fredag 18 juni 2010

Statusuppdatering

För er upplysnings skull ger Roadrunner er en statusuppdatering, i sann facebook-anda. Överambitiös satsning på något så banalt som brännboll straffar sig tydligen. Men den rådbråkade kroppsdelen har dessbättre återhämtat sig häpnadsväckande snabbt och redan i kväll har en löptur planerats in. Strax kan Roadrunner förhoppningsvis börja blogga om sin löpträning igen, något det varit beklämmande lite av under alldeles för lång tid.

Hur man kan göra nåt så in i bengen dumt som det jag gjorde i tisdags övergår inte bara mitt eget förstånd utan även min sambos. Inte nog med det. Flera personer, både närstående och ytliga bekanta, har för att vrida om kniven i mig sagt samma sak. Idiotförklaringarna har stått som spön i backen och att försiktigt påpeka att jag faktiskt hade några glas vin skvalpande i kroppen har inte varit argument goda nog åt den påstådda dumheten.

Nej, det är möjligt. Trots några glas vin borde jag vetat bättre och tar nu den lärdomen med mig vidare i livet. Ingen brännboll i något annat tempo än joggtempo, om ens överhuvudtaget. En förlorad match är ju inte hela världen. Apropå det så blev mitt lag fullständigt utklassade. Motståndarna vann med mer än dubbelt så många poäng. Poängräkenskaperna höll tyvärr även för den strängaste granskning (självklart ifrågasatte jag siffrorna:-) ). Protokollföraren var nämligen revisor till yrket, och dessutom en av de nyktrare i sällskapet.

2 kommentarer:

  1. Men det är ju bra att du i alla fall har lärt dig läxan: Håll dig borta från brännboll. Ska bli kul att höra om dagens pass.

    SvaraRadera
  2. Kom igen nu!!!

    Du är snart tillbaka med löpningen.

    SvaraRadera