tisdag 22 juni 2010

Nyutstyrd och nystart.

Roadrunners Löparblogg är nyutstyrd och går därmed in i en ny era. Det låter kanske storslagnare än det egentligen är men låt oss hoppas att den nya stiliga designen i alla fall innebär en nystart när det gäller Roadrunners träning.

Som ni kanske ser så har jag även ändrat texten i blogghuvudet. Istället för att redan basunera ut årets målsättningar har jag valt att helt utelämna dem. I alla fall i blogghuvudet. I mitt eget huvud, och på andra ställen i bloggen (bl.a. i högerspalten!), lever de dock vidare och jag kommer inte att revidera dem i första taget. Om jag sedan når upp till dem är förstås en helt annan sak. Att tona ner målsättningarna här på bloggen är ett psykologiskt viktigt, och kanske nödvändigt, grepp jag måste ta till för träna efter bästa möjliga förstånd.

Det finns anledning att fundera lite över mitt träningsupplägg. Det kommer jag att göra och jag ska inte tråka ut er med att ta upp mina funderingar här och nu innan de låtit sig formuleras samt stötts och blötts. Det jag i skrivande stund kommit fram till är att jag behöver ett mer strukturerat upplägg som jag ska hålla mig till någorlunda strikt. Att plötsligt ge sig ut och springa mer än en hel mil längre än jag brukar göra kommer i fortsättningen inte på fråga (om ni undrar så har jag mitt 34 kilometerspass i åtanke, det som gav mig den ihärdiga vadskadan i slutet av april).

I eftermiddag tänker jag ge mig ut i solen på Djurgården på ett milslångt pass i femminuterstempo, vilket jag ser fram emot mycket. Och det trots att det antagligen inte kommer att gå så vidare värst bra.


Så här ser Roadrunners Löparblogg ut
efter genomgången ansiktslyftning :-).

7 kommentarer:

 1. Snyggt, jag håller också på med en försiktig ansiktslyftning av "4:30-fart genom tillvaron".

  Hoppas nu att du kan få lite kontinuitet i löpartillvaron - lite skön sommarlöpning utan krav på tider eller prestationer!

  SvaraRadera
 2. Schyssta bananer! Jag håller med Staffan - Njuuuut av rundan - oavsett tid! Ser med spänning fram emot en njutbar historia om ett njutningsfullt pass!

  SvaraRadera
 3. Baske mig om jag inte måste fixa till min blogg också! Snyggt! Ut och spring nu.

  SvaraRadera
 4. Ser fin fint ut!!! Gillade dock den gamla också. ;)

  SvaraRadera
 5. Snygg design! Håller dock med Daniel, den gamla var också sjyst.

  Den dag du har ett träningsprogram färdigkomponerat ser jag fram emot att få läsa om dina tankar och ditt upplägg. Tror nämligen det kan bli riktigt bra och intressant läsning.

  SvaraRadera
 6. Tack alla! Med en snygg blogg känns det roligare att skriva, och är det roligare att skriva gäller det att se till att ha något att skriva om. Mera (och bättre!) träning med andra ord.

  Hempa: återkommer när jag tänkt igenom mitt träningsupplägg.

  SvaraRadera