torsdag 15 juli 2010

Kort uppdatering från Tjust

Roadrunner sitter på Västerviks Stadsbibliotek med två av sina barn uttråkade och gnälliga vid sin sida. Av den anledningen blir det ett mycket kort inlägg.

Det är som bekant dynghett i större delen av landet. Jag vet inte om det beror på värmen, tappad form efter vadskadan eller omläggningen till LCHF-kost, men löpningen går riktigt dåligt just nu. Kanske bidrar allt detta. Det är i alla fall vad jag hoppas.

Jag tränar ganska ihärdigt om kvällarna men jag tycker att det går bara sämre och sämre. Självklart ger jag inte upp. Tills vidare önskar jag alla en fortsatt skön sommar i värmen. Jag återkommer så fort jag får tillfälle.

9 kommentarer:

 1. Har läst om andra (bloggare) som övergivit LHCF just av den anledningen! En löpande kropp behöver kolhydrater som bränsle!

  Trevlig sommar

  SvaraRadera
 2. Skönt å höra att du tränar. Som du vet släpper det förr eller senare om man bara tränar.

  SvaraRadera
 3. Vi skyller det på värmen tycker jag.. För formen har Du nog inte tappat så mycket av.. Vi fortsätter kämpa på med LCHF och träning - för det går.. Läste någonstans att det är en övergångsperiod och att det blir lättare sen (håller tummarna och hoppas att det är så).
  Ha en fortsatt skön semester, njut av sol och bad!

  SvaraRadera
 4. Säger som Staffan. Jag tror det är den där dieten.
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 5. Hihi! Jag är nog inte rätt person att uttala mig, men jag gissar på kombinationen diet och värme. Har själv problem med värmen. Inte nån diet - snarare en anti-diet :-) En grillöl, lite jordnötter och trevligt sällskap är den diet jag kör hårt just nu!!! Vi ses framåt hösten!

  SvaraRadera
 6. Hmm... jag får se hur jag gör. Igår åt jag faktiskt en liten potatis:-).

  Har hört att det brukar lossna efter några veckor för LCHF:are. Funderar ändå på att lägga till lite kolhydrater till min kost.

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att du ska lägga upp en tråd där bloggarna får rösta för eller mot fortsatt LCHF-kost ;-)

  SvaraRadera
 8. Usch så trist, att det är som det är.

  Tycker fortfarande du ska läsa Maffetone ett varv till. Jag inbillar mig att du sprang lite för hårt och mycket under våren. Och när det gick i baklås så kom stressen, du började käka sämre (tröst?) och det tillsammans med stressen la på nåt kilo.

  Balansen saknades med vad din kropp tålde. Och det tror jag inte du botar med en konstlad diet om du ska försöka hålla igång träningen.

  SvaraRadera
 9. Jag tänker i alla fall testa LCHF. Om jag orkar. Läs om mina framsteg på http://www.nehrer.se

  SvaraRadera