fredag 2 juli 2010

Bloggstiltje även från Roadrunner framöver

Roadrunner skulle gärna fortsatt blogga lika ihärdigt i sommar som hittills i år. Men den plats han från och med på måndag kommer att befinna sig på är inte särskilt uppkopplad. Något han däremot kommer fortsätta med oförtrutet är löpningen.

Jag är rädd att det kommer att bli glest med blogginlägg från mig under juli. Men ett par inlägg i veckan borde jag kunna få till. Sommarstugan är belägen mellan Västervik och Oskarshamn men där Lanthandeln (i Blankaholm) ligger finns även ett café som tillhandahåller uppkoppling för traktens behövande. Min plan är att skriva blogginlägg i stugan, spara dem som text på USB och sedan klippa in det i bloggen när jag besöker caféet.

Antagligen vinner Roadrunners Löparblogg på att dra ner på bloggandet under en tid. För nog är det så att min bedrövliga träning är precis lika rolig att läsa om som den är att skriva om just nu!? Med bara ett par inlägg i veckan kanske framstegen kan märkas mellan bara två inlägg. Vi får se…

Senaste rundan, för tre dagar sedan ute på Djurgården, kändes en smula lättare än föregående pass. Dessvärre var det en av årets varmaste dagar så något tempo blev det ändå inte frågan om. 14 kilometer blev det i alla fall, precis som jag planerar även denna eftermiddag.

Kan nämna lite grand om mina eftersvettningar som inte var av denna värld efter Djurgårdsrundan i hettan. Trots att jag flämtande duschade kallt i minst fem minuter efter löpturen så rann det från mitt ansikte när jag satte mig vid datorn på jobbet tio minuter senare. Svettporerna var vidöppna och det droppade svett ner på mitt tangentbord! Därefter tog jag tunnelbanan till centralstationen och trots den relativa svalkan i underjorden var min skjorta sjöblöt när jag väl satte mig på Uppsalatåget.

Nu väntar som sagt nästan fyra veckor i sommarstugan. Därefter blir det en veckas traditionsenligt fjällvandring tillsammans med tre kompisar i Padjelanta och Sarek. Förresten håller vi på att bygga upp en websida med reseberättelser i lättsam och underhållande ton från dessa resor. Årets resa blir den fjärde i ordningen. Sidan är under uppbyggnad och är ganska stökig samt saknar ännu bilder. Självklart kommer jag att lägga ut en länk dit så fort allt ser anständigt ut.

Målsättningarna för sommaren blir att återfå formen... samt att anlägga en klädsam solbränna:-).

8 kommentarer:

 1. Ha en trevlig i sommarstugan!

  MVH

  SvaraRadera
 2. Tjenix! Tänkte faktiskt annonsera ungefär motsvarande på min blogg... Sol, värme och andra njutningar prioriteras just nu högre än bloggning :-) Ha det grejt så hörs vi på andra sidan semestern!

  SvaraRadera
 3. Ha det fint på semestern! Jag väntar troget på inlägg. Sommar eller ej. :-)

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du får det bra på östkusten. Själv drar jag till Halmstad på måndag. Nästa fredag åker familjen (minus lilla Ingrid) till London i fyra dagar. Därefter Båstad och Halmstad igen.

  SvaraRadera
 6. Jag önskar en trivsam semester, vi hoppas på mulet och 12-15 grader så det går att köra tusingar utan att sista går i 12:40-tempo. Eller inte ;)

  SvaraRadera
 7. Ha en skööööön semester och ta hand om dig. Värmen kan ta knäcken på den bäste av joggare/löpare!
  Solbränna och löpform låter sin finfina semestermålsättningar!

  SvaraRadera
 8. Hejsan!

  Jag såg att du använde dig av jogg.se för att registrera din träningen i en träningsdagbok. Är den bra?
  Det är så att jag söker efter en bra träningsdagbok där man kan lägga upp en träningsplan för ca ett år framåt och sedan jämföra med genomförd träning. Även kunna lägga upp delmål med antal träningspass/vecka i genomsnitt m.m.
  Jag har testat lite olika, men inte hittat någon direkt som jag fastnat för.

  Tack på förhand/
  Samuel

  SvaraRadera