tisdag 25 januari 2011

Motivation del II

En tuff arbetsdag. Ståplats på uppsalapendeln där jag delade en kvadratmeter golvyta med fyra andra passagerare. Hungrig som en varg (en alfahanne!). Väl avstigen från tåget och uppkliven på min cykel yrde ymnigt med stora snöflingor omkring i den vinande snålblåsten. Vid hemkomst möttes jag av förföriska matlagningsdofter, en glad familj och en middag som stod framdukad på bordet.

Om man trots allt detta direkt går och byter om till träningskläder och ger sig ut i nämnda snöoväder för en 50 minuter lång löptur, ja då, kära läsare, då besitter man all motivation man kan önska sig. Detta var vad som skedde ikväll.

Men tempot... jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag väljer att skratta. Det är roligare! :-)

4 kommentarer:

 1. Hihi - många har missionerat tålamod till mig och jag kan inte annat än att vidarebefordra! Du är ju grym som kom ut - tänk på det! Å alfahanne... Inte varje dag man får känna sig så!

  SvaraRadera
 2. Grattis till den nyfunna glädjen med att rulla på benen igen. Men vad är det för trams med att inte våga berätta hur långsamt du kan springa idag? Kom igen nu, var en man (och inte en alfahanne) och säg som det är.

  Eller väljer du att vara hemlig bara för att du redan nu springer så snabbt att vi inte skulle tro dig? Flåbuse!

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka! Starkt att sätta igång på ett så strukturerat sätt och inte bara bröta på som vanligt innan uppehållet (som jag nog skulle ha gjort...).

  Ser fram emot många intressanta inlägg om hur toppformen slipas fram här under våren.

  /Johan

  http://kvalitetspasset.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Tycker att du var duktig som gav dig ut på träningspasset. Helt rätt!

  Försök komma in i löpningen igen nu. Du kommer att må så mycket bättre av det....

  SvaraRadera